Право на батьківство — невід’ємне право людини стати батьком/матір’ю дитини та мати права та обов’язки щодо її виховання. Разом з тим, це право часто потребує захисту та окремого врегулювання.

Наші спеціальні програми сурогатного материнства спрямовані на гарантування прав ЛГБТ пар щодо  батьківства та включають повний спектр медичних та юридичних послуг.

одинокий батько з дитиною

Процедура сурогатного материнства для одностатевих пар ЛГБТ:

1. Оберіть агенцію, яка надає послуги сурогатного материнства

Сурогатне материнство передбачає складної координації, планування та юридичних контрактів. 
Але не хвилюйтеся, досвідчені співробітники агентства UamedTours будуть в постійній комунікації з Вами. Окрім цього, у Вас буде особистий координатор програми, який буде доступний в режимі часу 24/7.  
Правильний вибір агенції з високим рівнем досвіду в галузі  сурогатного материнства для одностатевих пар, забезпечує майбутніх батьків позитивним та успішним результатом проходження програми сурогатного материнства.

2. Вирішіть, хто буде генетично спорідненим з дитиною

Одностатевим батькам необхідно вирішити, чию сперму чи яйцеклітину вони використовуватимуть для створення ембріона. 
Інколи майбутні батьки (гей пари) приймають рішення запліднити відразу кілька яйцеклітин, використовуючи сперму обох партнерів, таким чином дозволяючи обом із них стати біологічними батьками.

3. Виберіть донора (анонімного або відомого)

Програми сурогатного материнства з UamedTours гарантують майбутнім батькам доступ до власної міжнародної бази донорів яйцеклітин та сперми. 

Однак, часто одностатеві пари для створення ембріона обирають програму згідно якої буде використовуватися сперма одного з партнера та яйцеклітина близького родича (наприклад сестри) іншого передбачуваного батька, таким чином забезпечуючи обом батькам біологічний зв’язок з дитиною.

Для лесбійських пар, є доступна програма ЕКЗ, яка передбачає, що одна із партнерок виношує та народжує дитину, однак для запліднення використовувалася яйцеклітина іншої партнерки. 

4. Виберіть сурогатну матір

Обрати жінку, яка народить вашу дитину (дітей), є одним із найвідповідальніших кроків до батьківства. 

Ви можете скористатися нашою базою кандидаток в сурогатні матері або скористатися послугами своєї родички, яка погодиться прийняти участь в програмі сурогатного материнства.

Обираючи сурогатну матір з нашої власної бази, ви отримуєте гарантію, що кандидатка пройшла всі необхідні медичні та психологічні дослідження та відповідає вимогам до безпечного сурогатного материнства.

сурогатна мати для одностатевих пар

Кандидатки в сурогатні матері та майбутні батьки заповнюють анкети, в яких зазначають про тип людини/пари, з якою вони хотіли б пройти програму сурогатного материнства, та вказують рівень спілкування, який вони хочуть мати між собою.

В якій країні проходять програми сурогатного материнства для самотніх та одностатевих пар?

Компанія UaMedTours пропонує програми сурогатного материнства для ЛГБТ пар в Албанії та Мексиці. Юридична обізнаність в тонкощах місцевого законодавства є гарантією успішного проходження програми сурогатного материнства. Компанія UaMedTours є експертами в галузі сурогатного материнства для одностатевих пар в Албанії та Мексиці, тож вам не доведеться перейматися організаційними та юридичними питаннями.

В залежності від індивідуальних потреб майбутніх батьків, ми пропонуємо наступні програми:

  • Сурогатне материнство + сурогатна матір+ донорська яйцеклітина
  • Сурогатне материнство +ваша сурогатна матір+ донорська яйцеклітина
  • Сурогатне материнство +сурогатна матір+ сперма обох чоловіків
  • Сурогатне материнство+сурогатна матір+ ваш донор яйцеклітин (родичка одного з партнера)
  • ЕКЗ з донорською спермою
  • ЕКЗ з яйцеклітинами партнерки
  • Сурогатне материнство +сурогатна матір+власна яйцеклітина+сперма донора

Кожна з програм включає комплекс заходів All Inclusive, в тому числі медичні, організаційні та юридичні послуги.

одностатева пара жінок з дитиною

Компанія UamedTours пропонує широкий спектр рішень на шляху до батьківства для ЛГБТ пар. В разі потреби, ми розробимо індивідуальний пакет сурогатного материнства адаптований до ваших унікальних потреб.

Ціна програми сурогатного материнства залежить від того, яка саме опція відповідає Вашим потребам. 

Наприклад ціни в Албанії: 

  • програма сурогатного материнства +сурогатна матір + власні заморожені ембріони+ транспортування (1 спроба перенесення ембріонів до порожнини матки сурогатної матері) коштує 60 000 євро.
  • програма сурогатного материнства + сурогатна матір + створення ембріонів з власних ооцитів та сперми чоловіка (1 стимуляція, 1 пункція, максимально 2 спроби перенесення ембріонів до порожнини матки сурогатної матері) коштує 70 000 євро.
  • програма сурогатного материнства+ сурогатна матір+ донорська яйцеклітина (1 стимуляція, 1 пункція, максимально 2 спроби перенесення ембріонів до порожнини матки сурогатної матері) коштує 74 000 євро.

Для індивідуального розрахунку вартості програми, зателефонуйте нам або напишіть у зручний для Вас спосіб Viber, Telegram, WhatsApp, електронна пошта.

Зробіть перший крок до мрії — залиште заявку на безкоштовну консультацію.
 


Чи вважаєте ви цю статтю корисною?
1 людей вважають її корисною

Читати далі:

Право на батьківство — невід’ємне право людини стати батьком/матір’ю дитини та мати права та обов’язки щодо її виховання. Разом з тим, ц...
Грузія є однією з небагатьох країн Європи, де сурогатне материнство є легальним та регулюється законодавством. Переваги Переваги програми сурогатного мате...
Сурогатне материнство в Європі є легальним в наступних країнах: Країна Доступ до сурогатного материнства Участь...