Здорова сяюча посмішка є метою чи не кожного третього жителя планети. Але шкідливі звички, погана спадковість і травми вносять свої корективи. І частенько, пацієнт витрачає від року до 5 років на пошук хорошого стоматолога, проходження необхідних процедур і відновлення після лікування.

UAMEDTOURS хоче допомогти вам утілити в життя мрію про голлівудську посмішку. Ми підготували для вас мінігайд по стоматологічному медичному туризму.


 

5 причин вибрати лікування зубів за кордоном

Аналогічні технології

Якщо ви вибираєте Ізраїль або Туреччину як країни з найтехнологічнішою медициною, поспішаємо розповісти вам секрет: Україна закуповує устаткування і витратні матеріали в цих же країнах. Наприклад, ви приїжджаєте на вибілювання ZOOM в клініки Тель-Авіва за 1300$. Але чи знаєте ви, що аналогічна установка є в клініках Києва, а вартість процедури коливається в межах 400-650$?

Економія

Вибираючи лікування зубів за кордоном ви економите від 60 до 90% вартості аналогічних процедур у вашій країні. Адже заощаджену суму можна витратити на коротку, але яскраву відпустку: відмінну нагороду за похід до стоматолога. Запитайте у нашого консультанта "в якій країні краща стоматологія"? і отримаєте розгорнуту відповідь.

Строга сертифікація клінік

Перш ніж отримати ліцензію для виходу в нішу медичного туризму, клініка адаптується під ряд строгих вимог IAMT. Вибираючи клініку за кордоном в каталозі UAMEDTOURS ви можете бути упевнені у високому рівні послуг, що надаються. Залиште запит, і ми допоможемо вибрати краще місце для лікування зубів в Європі і у будь-якій іншій точці світу.

Позитивні емоції

Хто б міг подумати, що рутинний похід до стоматолога може стати частиною великої подорожі? Саме так: вибираючи медичний туризм ви не лише піклуєтеся про своє здоров'я, але і отримуєте позитивні емоції від зіткнення з культурними традиціями нової країни. Відновити здоров'я і побачити світ: звучить як відмінне рішення.

Проста організація поїздки

У галузі стоматологічного туризму Європа є лідером в співвідношенні "простота - якість - доступність". Наприклад, для в'їзду до України на лікування не треба оформляти візу або великий пакет документів: досить просто запросити запрошення з вподобаної клініки. Хочете дізнатися більше? Залиште заявку: консультант обробить ваш запит і розповість про кращі європейські країни з хорошою стоматологією.

Які стоматологічні процедури виконують за кордоном?

Зарубіжні стоматологи виконують повний перелік послуг зі створення голлівудської посмішки, такі як:

  • Лікування карієсу і захворювань ясен;
  • Виготовлення знімних протезів;
  • Установка імплантів;
  • Виправлення прикусу за допомогою елайнерів;
  • Установка брекетів;
  • Безпечне вибілювання;
  • Профілактична гігієна ротової порожнини;
  • Консультації гнатолога;
  • Діагностика захворювань порожнини рота і аномалій зубів.

Дізнатися більше про стоматологічні послуги

Шукаєте кращу країну для лікування зубів? Залиште заявку і ми надішлемо вам каталог кращих закордонних клінік! 

Кращі країни для стоматологічного туризму

UAMEDTOURS підготував для вас топ популярних напрямів для стоматологічного туризму. Ознайомтеся зі списком і заплануйте поїздку!

Мексика

Мексику варто відвідати не лише заради пірамід і текіли, але і ще як дешевий центр стоматологічного туризму. За статистикою, більше за 40% громадян США і Канади вже відвідали стоматологічні центри в Тіхуані і Мехіко. Окрім виключно низької вартості послуг (особливо у порівнянні з цінами в США) Мексика славиться створенням "голлівудської посмішки" з люмінірів. Хоч цей тренд поступово відходить в минуле, потік тих, що бажають скористатися послугою менше не стає.

Україна

Як показують відгуки на спеціалізованих ресурсах, Україна це краща європейська країна для лікування зубів. Приїжджаючи в клініки Києва, Одеси, Львова і інших міст, медичні туристи уражені неповторним вайбом і високою якістю надання медичної допомоги. Українські стоматологи виконують усі види стоматологічних послуг.

Ми склали топ-3 рейтинг найбільш популярних процедур :

  • установка вінірів;
  • відновлення зубного ряду за допомогою імплантів (у 2019 році Україна була найдешевшою країною по all-on-4 стоматологічній імплантації);
  • безпечне вибілювання.

Також в країні доступні усі послуги терапевтичної стоматології, консультації гнатологів, ортодонтичне лікування (елайнери, брекети) будь-якої складності. 

Таїланд

Таїланд це краща іноземна країна для стоматологічних процедур, якщо ви хочете поєднати планове відвідування стоматолога з відпусткою. За останні 7 років Таїланд поступово піднявся в рейтингу Асоціації Медичного Туризму з 15 позиції в десятку лідерів. Найбільший попит у цій країні мають установка вінірів, вибілювання ZOOM і виготовлення естетичних накладок. Деякі спеціалізовані клініки в Таїланді також займаються щелепно-лицьовою хірургією (установка імплантів, корекція форми щелепи і ін.).

Ізраїль

Найдорожча (починаючи з цін на квитки і проживання) і най високотехнологічна країна для медичного туризму. Ізраїль вже багато років приймає у своїх клініках пацієнтів зі всього світу, а про чудеса, які творять ізраїльські лікарі є безліч історій в ЗМІ. Стоматологія в Ізраїлі також відноситься до преміум сегменту. У своїх відгуках, пацієнти називають Ізраїль кращою країною для all-on-4 імплантології. Але хоч якість медицини і знаходиться на вищому рівні, у багатьох медтуристів виникають питання з подоланням мовного і культурного бар'єра, що дещо ускладнює перебування на лікуванні.

Туреччина

Хоч Туреччина і не дуже належить до Європи, але все більше число пацієнтів називають її кращою країною у Європі для лікування зубів. Дешеві витратні матеріали, відомі лікарі, низькі ціни на проживання на час лікування: Туреччина є однією з країн-фаворитів серед європейських медтуристів. Але, на жаль, рівень сервісу в Туреччині залишає бажати кращого. Негативний бонус - не усі турки добре володіють англійською мовою, так що при зверненні в клініку рекомендуємо скористатися послугами персонального куратора.

Ціни на лікування зубів за кордоном

Ознайомтеся із середніми цінами* на найпопулярніші послуги:

  Мексика Україна Таїланд Ізраїль Туреччина
Установка імплантів від 13000$ від 7500$ від 8000$ від 28000$ від 11000$
Установка вінірів від 6500$ від 5300$ від 8200$ від 10600$ від 7000$
Вибілювання від 900$ від 400$ від 750$ від 1300$ від 620$

*Ціни актуальні на перше півріччя 2022 р.

Вартість імплантації зубів за кордоном

Імплантація зубів - найпопулярніший запит від медтуристів. Якщо порівнювати all-on-4 та all-on-6 ціну, то нагадуємо, що у вартість імплантації не входить діагностична програма (КТ щелепи і інші обстеження при необхідності). Також вартість може мінятися залежно від типу імпланту (матеріал, виробник і ін.). Тому порівняти ціни на all-on-4 та all-on-6 імпланти можна тільки після бесіди з лікарем. А щоб не втрачати часу - залиште свої контактні дані у формі зворотного зв'язку.

Записатися на прийом
 

Бонус: часті питання медтуристов

Чи лікування зубів у Європі безкоштовне?

Для медтуристів стоматологічна допомога в Європі може бути безплатною тільки за наявності страхового поліса і тільки у випадку, якщо процедура, що проводиться, входить в страховий перелік. У інших випадках надання допомоги проводиться по стандартному прайсу. Залиште заявку і отримайте прайс на стоматологічні послуги в кращих клініках Європи.

Якщо я оберу закордонну клініку для імплантації зубів, як довго служать зубні імплантати all - on - 6?

Якщо лікар використав оригінальні імпланти і процедура виконувалася по протоколу (діагностика преімплантаційна, дотримання техніки установки, правильний підбір протизапальної терапії) - імплант прослужить 15-20 років. Щоб не втрачати часу на пошук "перевіреної" клініки залиште заявку: ми зв'яжемося з вами і надішлемо інформацію про ліцензовані медцентри.

Чи варто їхати на імплантацію зубів в закордонні клініки?

Порівняйте результати імплантації в техніці "all-on-4", після та до: дивно, як життя людей міняється в кращу сторону після процедури. Але на жаль, ми не можемо прийняти рішення за вас, про лікування за кордоном або у своїй країні. Ми можемо тільки допомогти вам порівняти дані про доступні послуги і надати інформацію, що цікавить.

На закінчення

Однозначної відповіді на питання "Де краще місце для лікування зубів"? не існує. Адже при виборі країни для лікування необхідно спиратися не лише на бюджет і відгуки, але і ще на симфонію свого серця. Ну а коли ви приймете рішення, менеджери UAMEDTOURS будуть поруч, щоб узяти на себе усі організаційні питання.

ВІДМОВА ВІД МЕДИЧНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ
Цей текст призначено лише для інформаційних та освітніх цілей. Він не призначений для надання медичної консультації, чи заміни такої консультації, чи лікування особистого лікаря. Усім читачам цього матеріалу радимо проконсультуватися з лікарем або кваліфікованим медичним працівником. UAmedTOURS не несе відповідальності за можливі наслідки для здоров’я будь-якої особи або осіб, які читають або дотримуються інформації, що міститься в цьому освітньому контенті. Усі читачі цього тексту, особливо ті, хто приймає ліки, що відпускаються за рецептом або без рецепта, повинні проконсультуватися зі своїм лікарем, перш ніж вносити будь-які зміни у свій раціон, спосіб життя, прийом таблеток або інші факти, які можуть вплинути на ваше фізичне та психологічне здоров’я.

Чи вважаєте ви цю статтю корисною?
0 людей вважають її корисною

Читати далі:

Грузія є однією з небагатьох країн Європи, де сурогатне материнство є легальним та регулюється законодавством. Переваги Переваги програми сурогатного мате...
Сурогатне материнство в Європі є легальним в наступних країнах: Країна Доступ до сурогатного материнства Участь...
Станом на 2024 рік на територію України можна приїхати трьома способами: на поїзді, на автобусі, і на особистому автомобілі. З 24 лютого 2022 року авіас...