Пересадка волосся - одна з найпопулярніших процедур у галузі пластичної хірургії. За даними ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery, Міжнародне товариство хірургії відновлення волосся) близько 15% пацієнтів (незалежно від статі) відвідують закордонні клініки для проходження цієї процедури. Простота виконання, швидка реабілітація, помітний ефект і довгостроковий результат: ось лише кілька переваг пересадки волосся. І наша команда готова допомогти вам обрати найкращу клініку для пересадки волосся за кордоном в один клік!

5 причин обрати трансплантацію волосся за кордоном

  1. Інноваційні техніки
    Зарубіжні лікарі безперервно підвищують рівень своєї клінічної кваліфікації та навчаються новим методам корекції алопеції. Фахівці використовують менш травматичні методи трансплантації, працюють з новим обладнанням, використовують потужні локальні анестетики. Як результат, для помітного ефекту достатньо 1-2 процедур, із загальним періодом реабілітації до 50 годин.
  2. Широкий вибір методів пересадки волосся
    Зарубіжні лікарі детально вивчають клінічну історію пацієнта і пропонують йому 2-3 найбільш підходящі методи пересадки волосся. Остаточне рішення завжди залишається за пацієнтом і беззастережно приймається лікарями. Збереження права вибору - один із ключових критеріїв зарубіжної медицини, орієнтованої на комфорт пацієнта.
  3. Можливість поєднати лікування з відпочинком
    Що може бути краще, ніж втілити мрію про густе волосся і при цьому встигнути відпочити, насолодитися місцевим колоритом і просто відволіктися від повсякденної метушні. Багато зарубіжних клінік пропонують опцію поєднання лікування і внутрішнього туризму: не пропустіть можливість скористатися нею.
  4. Безперервна підтримка персонального менеджера
    Стикаючись із медициною у своїй країні, у 90% випадків ви вирішуєте всі організаційні питання (запис на консультацію, підготовка документів тощо) самостійно. У зарубіжній клініці за вами закріплений індивідуальний координатор, до завдань якого входить:
    • запис до лікаря.
    • підготовка всіх необхідних документів.
    • купівля квитків на літак і бронь житла.
    •  вирішення поточних організаційних моментів.
  5. Широкий діапазон цін
    Вивчаючи ціни на лікування за кордоном, ви можете бути здивовані, що вартість послуги, яка вас цікавить, може бути нижчою, ніж у вашій країні. Так, наприклад, Україна і Туреччина є лідерами за співвідношенням "низька вартість - висока якість послуг", що щорічно привертає до цих країн десятки тисяч іноземних пацієнтів..

Які види трансплантації волосся виконуються за кордоном

У зарубіжних клініках використовуються такі сучасні методи трансплантації волосся

FUE трансплантація

Передньо волосся в зоні вилучення забривають до довжини в 1 мм. Лікар під бінокуляром оцінює область операції. Потім, поштучно витягує волосяні графти з донорської зони і промиває їх у фізіологічному розчині. Імплантацію проводять за допомогою U-леза.

Читати докладніше про пересадку волосся FUE

Sapphire FUE пересадка

Пересадка виконується за допомогою надтонкої "ручки" з V-подібним лезом із сапфірової руди. Лікар поштучно витягує донорські волоски і відразу ж переносить їх у зону облисіння. За відгуками пацієнтів цей метод трансплантації переноситься найлегше.

Читати докладніше про пересадку волосся FUE

Трансплантація DHI (без забривання)

Класична методика для корекції простих форм алопеції. Спеціальним інструментом лікар переносить незмінені волоски в зону пересадки. Як результат - результат операції помітний уже в перші дні після зменшення локального набряку. Пересаджене волосся зовні не відрізняється від того, що росте в зоні пересадки, за рахунок чого пацієнт дуже швидко може повернутися до звичайного способу життя.

Читати докладніше про пересадку волосся DHI

пересадка волосся в Туреччині

Кращі країни для пересадки волосся

Ізраїль

Країна преміум-сегмента для будь-яких медичних маніпуляцій - від лікування раку до пластичної хірургії. Найбільшими клініками широкого спектра, у яких виконують процедуру трансплантації волосся, є Іхілов та Ассута. Також в Ізраїлі є кілька приватних кабінетів пластичної хірургії, в яких ціни на процедуру можуть бути нижчими, ніж у великих лікарняних касах. При виборі цієї країни необхідно також враховувати високі ціни на проживання, а також обов'язкову наявність запрошення від клініки на процедуру. Туристичні програми включають такі популярні напрямки: святині Єрусалима, приватні виноробні, Мертве море.

Туреччина

Поєднання м'якого клімату, високого рівня медичного сервісу, приємних цін і можливості відвідати яскраві туристичні локації робить Туреччину фаворитом серед інших країн для медичного туризму. Популярними клініками серед медичних туристів є 

MEDICANA HASTANESI, Медіполь і Анадолу (Стамбул). Туреччина перебуває в середньому ціновому сегменті, за рахунок чого щороку приваблює понад 18000 медичних туризмів. Також для в'їзду до Туреччини не потрібне запрошення від клініки або віза, що економить час і кошти медичних туристів.

Україна

Українські клініки продовжують працювати в будь-яких умовах і приймають іноземних пацієнтів (переважно зі східної та центральної Європи). На сьогодні найпопулярнішими містами для медичного туризму є Ужгород, Львів та Київ. Україна відома в Європі високим рівнем сервісу, винятковою емпатією до пацієнтів і доступними цінами практично на всі види медичних послуг. Уточнити які клініки наразі приймають іноземних пацієнтів можна в онлайн-консультанта. Поставте запитання в чаті або в контакт-формі та отримайте розгорнуту відповідь.

Ціни на пересадку волосся за кордоном

Ознайомтеся з приблизними цінами* на пересадку волосся:
 

 

Ізраїль

Туреччина

Україна

Середня вартість

15000$

6500$

4200$

Ціна за графт

7.00 -10.00$

3.00 - 6.00$

1.75 - 5.00$


*Ціни дійсні на другу половину 2022 року. Також у зазначену вартість не включено витрати на трансфер, проживання та супровід перекладача.

методика fue

Як вибрати країну для трансплантації волосся?

Ви можете вибирати країну для пересадки волосся як за відгуками пацієнтів, так і за такими критеріями:

  • Загальний профіль клініки;
  • Рівень кваліфікації фахівців;
  • Середні ціни на процедуру в клініках країни;
  • Наявність локальних і міжнародних сертифікатів.

Мрієте про блискуче і здорове волосся? Залиште заявку у формі зворотного зв'язку на сайті! Персональний менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом і відповість на ваші запитання.


Чи вважаєте ви цю статтю корисною?
0 людей вважають її корисною

Читати далі:

Грузія є однією з небагатьох країн Європи, де сурогатне материнство є легальним та регулюється законодавством. Переваги Переваги програми сурогатного мате...
Сурогатне материнство в Європі є легальним в наступних країнах: Країна Доступ до сурогатного материнства Участь...
Станом на 2024 рік на територію України можна приїхати трьома способами: на поїзді, на автобусі, і на особистому автомобілі. З 24 лютого 2022 року авіас...